concert-14.jpeg
concert-17.jpeg
concert-26.jpeg
concert-13.jpeg
previous arrow
next arrow

16 december 2017: Midwinterconcert in de Catharinakerk in Roden

Samen met het Mannenkoor Vries werd er op 16 december een midwinterconcert gegeven in Roden. Beide koren stonden onder bezielende leiding van dirigent Emile de Jonge. Het (uitverkochte) concert was een groot succes. Hier een foto impressie van het concert met het nummer Hallelujah van Leonard Cohen:

Hallelujah from Mensinghesingers on Vimeo.

 14 februari 2017: Valentijnsconcert in de Noorderkroon:

RODEN Op uitnodiging van Zorggroep Drenthe gaven de Mensinghe Singers dinsdag een ‘Valentijnsconcert’ in de Noorderkroon.

Onder leiding van - en met begeleiding door - dirigent Emile de Jonge zong het koor diverse liederen uit hun klassieke- en populaire repertoire. Ook waren er enkele liedjes die door het publiek kon worden meegezongen. Hier werd enthousiast aan meegedaan. Het concert werd door de aanwezigen erg gewaardeerd en eindigde met het verzoek om nog eens samen te zingen ‘Aan de Amsterdamse grachten”.

Voor de Mensinghe Singers was het een mooie gelegenheid om voor publiek op te treden en hun outfit met nieuwe sjaals te laten zien. Het was een gezellige avond en de bewoners van De Noorderkroon hebben nu een idee welk koor er op de dinsdagavond in hun restaurant repeteert.